Serveis

Casaments i celebracions


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/zms7drpq/public_html/wp-content/plugins/ultimate-responsive-image-slider/layout.php on line 17

Casament

A Carolina Lluch Estilista tenim l’experiència necessària per posar-te a punt per la celebració que tens. Casaments, bateigs, festes d’aniversari… A Carolina Lluch Estilista et pentinem gràcies al nostre servei de perruqueria, recollitsmaquillatge, estilisme i molt més. No ho dubtis, demana’ns hora!

Promoció PourLisse

Prepara els cabells per l’estiu amb el nou tractament reconstructor, obtenint un resultat inmillorable: sedós, volàtil, domable facilitant el teu secat.

I tot això per un preu inmillorable!! Feu-nos una visita i t’informarem.

Aparador d’estiu

Ja tenim l’aparador d’estiu!! Tenim els següents productes:

  • Kit viatge:Protector solar, xampú solar de cos i cabell, after-sun per cabell. BARRET DE REGAL per protegir-se del sol.
  • Strong Bonds: Els teus nous serveis Bonding per aconseguir una qualitat de cabell superior

Benvinguts a la nova web de Carolina Lluch Estilista!

Estrenem nova web! Si vols estar al dia dels serveis que oferim, o de les últimes novetats en tendències i productes d’estètica, aquest és el teu lloc indicat. A més a més, també estrenem xarxes socials: ens podeu trobar al Facebook i a l’Instagram. No dubteu a seguir-nos! Visiteu altres apartats de la web fent clic als ítems del menú superior. Esperem tornar-te a veure per aquí ben aviat.

Maquillatge

El maquillatge permet corregir les imperfeccions i potenciar al màxim la bellesa del seu rostre. Hi ha diferents tipus de tècniques de maquillatges depenent del moment: maquillatge per a casaments, maquillatge de núvia, maquillatge per a festes i esdeveniments, etc.

Pedicura

Tractaments per lluir uns peus perfectes. Llimat, donar forma a les ungles, tractaments de cutícules. A més, podrà triar el tipus d’esmalt i tècnica posterior a aplicar.